קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פירה עם פונטינה ופטרוזיליה איטלקית

פירה עם פונטינה ופטרוזיליה איטלקית
המתכון פירה עם פונטינן ופטרוזיליה איטלקית מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, חצי וחצי, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירה קרמי עם פטרוזיליה, מחית תפוחי אדמה צ'ייב ופטרוזיליה, ו גבינת שמנת ופירה פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. באמצעות סכין קטנה, פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד מכרז כאשר פירסינג עם שיפוד, על 1 שעה. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
להביא חצי וחצי כדי להתבשל בסיר קטן כבד. לגרד תפוחי אדמה מן העור לתוך קערה גדולה. באמצעות ריסר, טחנת מזון או מחית תפוחי אדמה, מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים במחצית וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
6
מוסיפים חמאה; מערבבים במרץ עד שהחמאה נמסה ותפוחי אדמה חלקים. מערבבים 2/3 של גבינה ו 3 כפות פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
להעביר תפוחי אדמה לתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
8
מפזרים עם שאריות גבינה. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים תפוחי אדמה עד מחומם דרך גבינה נמס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות