פירה צלוי עם כרישה
פירה קלוי עם כרישה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 259 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך שמן זית, קרם קרטון, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פירה עם כרישה מוקפצת, פירה כרישה עם קורנית, ו פירה גבינה עם כרישה & תרד.
הוראות
הסר שורשים ועלים חיצוניים מכרישה, משאיר 1 אינץ ' של עלים ירוקים. השליכו את העלים הנותרים; לשטוף עם מים קרים.
הסר 1 אינץ עלים ירוקים; לחתוך לאורכו לרצועות 1 אינץ'. תניח בצד.
חותכים חלק לבן לפרוסות דקות כדי למדוד 1/2 כוס.
שלב את החלק הלבן של כרישה ותפוח אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
טפטוף עם 1 כף שמן; לזרוק היטב.
מניחים חלק ירוק של כרישה בתבנית אפייה 8 אינץ'.
טפטוף עם 1 1/2 כפיות שמן; לזרוק היטב, ולהניח בצד.
אופים תערובת תפוחי אדמה ב 425 במשך 20 דקות, ערבוב פעם אחת. (אין להסיר מהתנור.)
מוסיפים את תבנית האפייה עם כרישה ירוקה לתנור.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד תערובת תפוחי אדמה וחולצות כרישה ירוקות מכרז, ערבוב הן לאחר 8 דקות.
מניחים חלב בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד חם.
להוסיף תערובת תפוחי אדמה; לנצח במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב. מערבבים במלח, פלפל, ושמנת חמוצה.
מפזרים כרישה ירוקה צמרות.