ניתן להכין את המתכון של פירואט לימון תוך שעה ו-35 דקות בערך . מנה אחת מכילה 75 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 10 אגורות למנה תקבלו ארוחה בסגנון 60. אם יש לכם ציפוי סוכריות, תמצית לימון, קליפת לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 7% . נסו לימון שרלוט עם לימון קרד וקליפת לימון מסוכר , לימון שרלוט עם לימון קרד וקליפת לימון מסוכר , ואפייה עם דורי: קרם לימון לימון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בעזרת עיפרון, צייר שלושה 3-in. עיגולים על דף נייר פרגמנט.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות אפרוח מציץ
2
מניחים נייר, סימן עיפרון למטה, על תבנית אפייה; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר עגבניות שרי
3
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, על גובה גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות. טורפים פנימה את החמאה, קליפת הלימון והתמציות. טורפים בהדרגה קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייה
2 דלעת קיץ צהובה בינונית, חתוכה לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
1 כוס צ'יפס אפייה לבן, מומס
1/4 כוס זיתים ירוקים, מגולענים וטחונים
(מומלץ: Twinkies)
ציוד שתשתמש בו
טופו מוצק, מפורק
4
מורחים 2 כפיות בלילה על כל עיגול.
מרכיבים שתצטרך
27 עוגיות אוראו, מרוסקות (בערך
5
אופים ב-400 מעלות למשך 4-6 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.