מעבירים את הבצק אל משטח מקומח קל ללוש, לאבק בקמח לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד חלקה ואלסטית, כ 8 דקות (הבצק יהיה רך מאוד). הפוך קערה על הבצק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מסננים תפוחי אדמה, ולאחר מכן להעביר לקערה יחד עם גבינה, מלח, פלפל, מוסקט מחית עם מערבל תפוחי אדמה או מערבל חשמלי כף יד במהירות נמוכה עד חלקה.
3
כאשר פירה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפית מעוגלת לגלגל קלות לתוך כדור בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
הוסף חצי פירוגי, ערבוב פעם או פעמיים כדי למנוע מהם דבק יחד, ומבשל 5 דקות מן pierogies זמן לצוף אל פני השטח.
5
להעביר כמו מבושל עם כפית מחוררת לציפוי בצל ולזרוק בעדינות למעיל. לבשל פירוגי הנותרים באותו אופן, העברה בצל. מחממים pierogies בצל ציפוי על אש נמוכה, בעדינות לזרוק מעיל.
6
Transfer as cooked with a slotted spoon to onion topping and toss gently to coat. Cook remaining pierogies in same manner, transferring to onions. Reheat pierogies in onion topping over low heat, gently tossing to coat.