קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פירושקי

פירושקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים אז תנו הזדמנות לפירושקי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ומספק 48 מנות, עם 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת, קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה לוקח בערך שעתיים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאן פירושקי ופירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמנת החמוצה בקערה גדולה, ומערבבים בקמח כדי להכין בצק.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח בעובי 1/16 אינץ', וחותכים סיבובים על פני 3 1/2 אינץ ' באמצעות חותך עוגיות או כוס. מגלגלים את הבצק שלא נעשה בו שימוש כדי לעשות יותר סיבובים, עד 4 פעמים -- אחרי זה, קשה לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
3
מניחים על 1 כפית של פירה במרכז כל עיגול בצק, לקפל לצורת חצי ירח, ולחץ ולאטום את הקצוות עם מזלג. הגדר את pierogies מלא בצד מתחת למגבת כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את הבצל מבושל ולהניח בצד, משאיר חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, בזהירות טיפה כמה pierogies מלא בכל פעם לתוך המים הרותחים. לאחר שהם צפים על פני השטח, לאפשר להם להרתיח בעדינות במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מחממים מחדש את החמאה במחבת על אש בינונית. בעדינות לגרוף את pierogies מחוץ למים (הם נשברים בקלות) ומניחים אותם במחבת לחום על הקרקעית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את pierogies המטוגן על תבנית אפייה חמאה, מפזרים אותם עם בצל מבושל, ולשמור חם בתנור על הגדרה נמוכה עד מוגש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד