קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פירות אגוז חג חמאה

פירות אגוז חג חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פירות אגוז חג עוגיות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שבבי שוקולד, חמוציות, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל, ו עוגיות חמאה לחג (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את עוגיות חמאה: מחממים את התנור ל 300 מעלות F. קרם את החמאה עם הסוכר בקערה בינונית באמצעות מיקסר כף יד. בקערה קטנה, לערבב את המלח והקמח, ולאחר מכן לערבב לתוך החמאה, 1/4 כוס בכל פעם, רק עד אחיד. אל תגזים. לאסוף את הבצק לכדור; צמרמורת במשך 15 דקות אם הבצק מתחיל לרכך או להרגיש שמנוני.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מגלגלים את הבצק עד 1/2 אינץ 'וחותכים למלבנים על 1/2 אינץ 'על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מניחים על תבנית אפייה קרה, ungreased.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד הקצוות רק מתחילים להפוך זהב, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, לעשות את הפרי וציפוי אגוז: בקערה קטנה, לערבב את פקאן, חמוציות, שבבי שוקולד עם מרמלדה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לאחר 20 דקות, להסיר את העוגיות מהתנור ולהפיץ את פרי וציפוי אגוז על החלק העליון של לחם הפנים. חזור לאפות במשך 7 עד 8 דקות נוספות. אפשר להתקרר לפני ההגשה. עדיף לאכול תוך יום או יומיים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות