פירות אפויים באקלי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את באקלי הפירות האפויים. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 432 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגלת, סוכר, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון באקלי, עוגת הלירה הקרמית של איילין ד ' אסטרזי באקלי, ו פירות אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חמאה באמצע תבנית אפייה בגודל 8 אינץ'.
מחממים חמאה בתבנית בתנור שחומם מראש עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות.
מקציפים בקערה קמח, סוכר, אגוזי מלך, שיבולת שועל, 1 כף קינמון, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים חלב ווניל; מערבבים היטב ליצירת בלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה על חמאה מומסת.
מניחים שזיפים פרוסים מעל הבלילה לתבנית אפייה.
מפזרים מלמעלה 1/2 כפית קינמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבלילה משחימה, בועות פרי וסכין המוחדרת לבלילה יוצאת נקייה, 45 עד 50 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.