פירות בגריל עם Zabaglione לימון
פירות בגריל עם Zabaglione לימון הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אננס, עלי נענע, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Zabaglione עם פירות הקיץ, Zabaglione עם פירות אדומים / המטבח של סימון, ו אפרסקים בגריל עם בליני Zabaglione (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו אש בינונית-חמה (425° עד 450 ° F)בגריל מעץ.
מערבבים את הסוכר לתוך מיץ התפוזים עד מומס.
מברשת את הפרי לחתוך עם תערובת הסוכר.
גריל את הפרי, בצד חתוך למטה, במשך כ 5 דקות, או עד הפרי הוא מעט רך ומסומן היטב. מעבר חום עקיף ולהמשיך לבשל את הרכות הרצויה.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
חותכים את הפרי ולשמור כל סוג בקערה נפרדת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לאפשר טעמים לערבב.
חלק מבחר של פירות לתוך 6 קערות. למעלה עם zabaglione ומקשטים עם עלי נענע.
Reprinted עם רשות בישול עץ ירו: טכניקות ומתכונים לגריל, תנור בחצר האחורית, אח, ומדורה על ידי מרי קרלין, זכויות יוצרים © 200
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי אד אנדרסון. פורסם על ידי Ten Speed Press.