קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות18
ציון בריאות17
מגזין

פירות טוטי טורקיה מלח

פירות טוטי טורקיה מלח
תמלחת טורקיה פירות טוטי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 617 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 18 . אם יש לכם הודו, ג'ינג'ר מסוכר, מקלות קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: איך מלח תרנגול הודו, טורקיה מלח, ו טורקיה מלח.

הוראות

1
מערבבים את מרק הירקות, ג ' ינג ' ר מסוכרים, דובדבנים מיובשים, אגסים מיובשים, תפוחים יבשים, סוכר חום, מלח כשר, פלפל שחור, גרגרי פלפל אנגלי, 3 מקלות קינמון ו -5 עלי מרווה יחד בסיר גדול עד שהסוכר החום והמלח מתמוססים לחלוטין; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
מקל קינמוןמקל קינמון
מרק ירקותמרק ירקות
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
תפוחים יבשיםתפוחים יבשים
סוכר חוםסוכר חום
אגסים יבשיםאגסים יבשים
מלחמלח
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר את המלח מן החום, מוסיפים את מי הקרח, ומערבבים כדי להמיס קרח לצנן את המלח; מקררים עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
קרחקרח
3
מכניסים את ההודו הקפוא עדיין למלח ומכניסים למקרר למשך 3 ימים. ביום השני של המלחה, להפוך את תרנגול הודו מעל במי מלח.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
4
ביום ההגשה (היום השלישי של המלחה), מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מוציאים את ההודו מהמלוח ומניחים לתבנית צלייה. מחק את המלח.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
מניחים את הבצל, התפוח האדום, 1 ענף רוזמרין, 2 מקלות קינמון נוספים ועלה מרווה 1 לכוס מדידה בטוחה למיקרוגל של 5 כוסות וממלאים את הכוס בכמות מספקת של מים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
תפוח אדוםתפוח אדום
רוזמריןרוזמרין
בצלבצל
מיםמים
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
7
מקום לתוך מיקרוגל תנור ומבשלים על גבוהה כוח עד חם, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
8
שופכים את תכולת הכוס לחלל ההודו. לשפשף את העור של תרנגול הודו עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
9
צולים בתנור שחומם מראש עד שההודו מזהיב והמיצים צלולים, 4 עד 4 1/2 שעות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס (75 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור