פירות יבשים בקוניאק
המתכון פירות יבשים קוניאק יכול להיעשות בעוד כ-25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר muscovado, מקל קינמון, פירותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קוניאק-משמש מזוגג עם יוגורט קינמון, Capirotada עם פיסטוקים ופירות יבשים, ו פודינג אורז עם פירות יבשים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להטות את הסוכר לתוך כד מדידה ויוצקים מעל מים רותחים לסימן 400ml.
מוסיף את מקל הקינמון, שבור לשניים, ומערבבים לפזר את הסוכר.
שים את הפירות והקוניאק במחבת, יוצקים את הסירופ ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר במשך כמה דקות אם המשרתים חמים, או צמרמורת אם מגישים קר.
מגישים עם כמה קרם frache או גלידה.