פירות ים וירקות עם אורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח, פילה בקלה, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פירות ים קארי וירקות על אורז, מיונז צלפים (למאכלי ים או ירקות), ו מאכלי ים" מי צריך אורז " Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3 ליטר, פטריות חום ומרק לרתיחה. מוסיפים את שאר החומרים למעט אורז וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
בינתיים, לבשל אורז לפי ההוראות על החבילה. מערבבים כוסברה לתוך תערובת פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קישואים, לא קלופים וקצוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מגישים בקערות על אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)