קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פירניק --לחם דבש

פירניק --לחם דבש
Piernik-לחם דבש הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 1225 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם דבש, סוכר, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Piernik (לחם זנגביל פולני), לחם בירה דבש חמאה עם חמאת דבש, ו אפיית לחם: יוגורט ודבש לחם.

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב את הסוכר, קינמון, שיני, allspice, וביצים. מערבבים בחלב ובשמן, ומערבבים בסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים דבש בסיר קטן, ומביאים לרתיחה. מערבבים דבש לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
3
מערבבים קמח לתוך הקערה. מקפלים פנימה את הצימוקים והאגוזים. מערבבים ביד עם כף יציבה במשך 10 דקות. אפשר את הבצק לשבת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל ארבעה מחבתות כיכר 8x4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
5
מלא כל מחבת כיכר עם כ 2 אינץ ' של הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
6
אופים 1 שעה 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. הלחם יהיה חום בצבע ויסדק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור