פירניק --לחם דבש
Piernik-לחם דבש הוא צמחוני לחם. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 1225 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם דבש, סוכר, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Piernik (לחם זנגביל פולני), לחם בירה דבש חמאה עם חמאת דבש, ו אפיית לחם: יוגורט ודבש לחם.
הוראות
בקערה גדולה, לערבב את הסוכר, קינמון, שיני, allspice, וביצים. מערבבים בחלב ובשמן, ומערבבים בסודה לשתייה.
מניחים דבש בסיר קטן, ומביאים לרתיחה. מערבבים דבש לתוך הקערה.
מערבבים קמח לתוך הקערה. מקפלים פנימה את הצימוקים והאגוזים. מערבבים ביד עם כף יציבה במשך 10 דקות. אפשר את הבצק לשבת 1 שעה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל ארבעה מחבתות כיכר 8x4 אינץ'.
מלא כל מחבת כיכר עם כ 2 אינץ ' של הבלילה.
אופים 1 שעה 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. הלחם יהיה חום בצבע ויסדק על גבי.