פריך פיש אנד צ'יפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך ביצה לבן, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכונים דומים: דג פריך דל שומן וצ'יפס, דגים פריכים וצ'יפס, ו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לרסס תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול או קו עם רדיד אלומיניום nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים שמן זית ושום במחבת קטנה; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, כ 2 דקות או עד ריחני. (אל תתנו שום חום.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
יוצקים שמן דרך מסננת בסדר חוט רשת לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להעביר שום לקערה בינונית נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים תפוחי אדמה לשמן, וזורקים למעיל. מסדרים בשכבה אחת במחבת מוכנה, ואופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד תחתית הם השחמה. הפעל תפוחי אדמה, ואופים 6 עד 8 דקות או עד השחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
7
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח, קמצוץ של פלפל שחור לקערה עם שום; לזרוק למעיל. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מפזרים דגים עם פלפל אדום, פפריקה, מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טריים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
לטאטא ביצה לבן 1 כף מים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מניחים מתלה תיל מצופה בתרסיס בישול בתוך תבנית אפייה גדולה. מסדרים דגים בשכבה אחת על מתלה; מעיל העליון של דגים בקלילות עם ספריי בישול, ואופים 12 עד 15 דקות או עד פריך ושחמה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.