פריך פיש אנד צ'יפס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך ביצה לבן, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכונים דומים: דג פריך דל שומן וצ'יפס, דגים פריכים וצ'יפס, ו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לרסס תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול או קו עם רדיד אלומיניום nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים שמן זית ושום במחבת קטנה; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, כ 2 דקות או עד ריחני. (אל תתנו שום חום.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים שמן דרך מסננת בסדר חוט רשת לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר שום לקערה בינונית נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים תפוחי אדמה לשמן, וזורקים למעיל. מסדרים בשכבה אחת במחבת מוכנה, ואופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד תחתית הם השחמה. הפעל תפוחי אדמה, ואופים 6 עד 8 דקות או עד השחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח, קמצוץ של פלפל שחור לקערה עם שום; לזרוק למעיל. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מפזרים דגים עם פלפל אדום, פפריקה, מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מניחים מתלה תיל מצופה בתרסיס בישול בתוך תבנית אפייה גדולה. מסדרים דגים בשכבה אחת על מתלה; מעיל העליון של דגים בקלילות עם ספריי בישול, ואופים 12 עד 15 דקות או עד פריך ושחמה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.