פיתה ממולאת בטאבולה ושברי פטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו פיתה ממולאת בטאבולה ושברי פטאן. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 332 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . מתכון זה מאוכלרשת דורש עלי מנטה, פטרוזיליה עלה שטוח, עגבניות שרי, מלפפון חממה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלק ירקות בורגר ממולא פיתה עם קצפת פטה, קינואה טבולה עם פטה, ו טבולה עם שעועית ופטה.
הוראות
מניחים את הבורגול בקערה גדולה, יוצקים פנימה את המים הרותחים ומוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית ו -1 1/2 כפיות מלח. מערבבים, ואז מאפשרים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך כשעה.
מוסיפים את הבצל הירוק, הנענע, הפטרוזיליה, המלפפון, העגבניות, 2 כפיות מלח והפלפל; מערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם ומגישים, או מכסים ומכניסים למקרר. הטעם ישתפר אם הטאבולה יושב כמה שעות.
ממלאים את הטאבולה והפטה בלחמי הפיתה.