קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

פיתולי גבינת פרמזן

פיתולי גבינת פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פיתולי גבינת פרמזן. מתאים ל-28 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מים, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די גרוע. נסו פיתולי גבינת פרמזן, גבינת פאף פרמזן עם גבינה, ו פיתולי פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים ביצה ומים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
3
מערבבים גבינה, פטרוזיליה ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
4
להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
5
רול לתוך 14x10 אינץ מלבן.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
חתוך לחצי לאורכו.
7
צחצח את שני החצאים בתערובת ביצים. למעלה 1 מלבן עם תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
8
מקום הנותרים מלבן מעל מלבן גבינה, ביצה בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
9
רול בעדינות עם מערוך לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
10
חותכים לרוחב לרצועות 28 (1/2 אינץ'). רצועות טוויסט במקום 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה משומן, לחיצה על הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מברשת עם תערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
12
אופים 10 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. עושה 28 מתאבנים.