פיתולי גבינת פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פיתולי גבינת פרמזן. מתאים ל-28 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מים, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די גרוע. נסו פיתולי גבינת פרמזן, גבינת פאף פרמזן עם גבינה, ו פיתולי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים גבינה, פטרוזיליה ואורגנו.
להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
רול לתוך 14x10 אינץ מלבן.
צחצח את שני החצאים בתערובת ביצים. למעלה 1 מלבן עם תערובת גבינה.
מקום הנותרים מלבן מעל מלבן גבינה, ביצה בצד למטה.
רול בעדינות עם מערוך לאטום.
חותכים לרוחב לרצועות 28 (1/2 אינץ'). רצועות טוויסט במקום 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה משומן, לחיצה על הקצוות.
אופים 10 דקות או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. עושה 28 מתאבנים.