קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

פיתות פתוחות עם רוטיסרי טלה עם רימון ונענע, עגבניות בגריל וסלט כרוב יווני

פיתות פתוחות עם רוטיסרי טלה עם רימון ונענע, עגבניות בגריל וסלט כרוב יווני
המתכון Pitas פתוח פנים עם רוטיסרי כבש עם רימון ונענע, עגבניות בגריל, סלט כרוב יווני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 924 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כריך חצילים בגריל עם פנים פתוחות עם פסטו, עגבניות ומוצרלה טרייה (הילדים מבשלים ביום שני), כריכי סטייק יווניים פתוחים, ו סלט כרוב יווני ופיתות עוף.

הוראות

1
מפזרים את שני צדי הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
2
מגלגלים את הכבש ועניבה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
3
חותכים חריצים קטנים על הכבש כולו, באמצעות סכין קילוף. מלא כל חריץ עם פרוסת השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
שים את הטלה לתוך שקית גדולה פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
5
לטאטא את מיץ הרימון, יין, שמן זית, אורגנו, רוזמרין, בצל, עלי דפנה ומיץ לימון בקערה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
עלי דפנהעלי דפנה
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
אורגנואורגנו
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים את המרינדה על הכבש, בשקית. לחץ את האוויר מתוך התיק ולאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כבשכבש
7
מניחים את התיק לתוך קערה גדולה. מקררים את הטלה לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, הופכים את התיק כמה פעמים במהלך הזמן הזה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הסר את הטלה מהמקרר 30 דקות לפני הבישול. מחממים את הגריל לחום בינוני-חם.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
לטאטא את מולסה רימון, מנטה, חרדל ומיץ לימון בקערה בינונית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
שיפוד הטלה על צלייה וגריל עד מדחום בשר רושם 135 מעלות F עבור doneness בינוני, 1 1/2 שעות עד 1 3/4 שעות. להתחיל להבריש את הטלה עם תערובת מולסה רימונים לאחר כ 45 דקות של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
1
מקציפים יחד את מיץ הלימון, שמן זית, שמיר, דבש ושום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
שוםשום
דבשדבש
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
מוסיפים את הכרוב האדום והירוק, גזר ופטה. לזרוק לשלב. מכסים את הסלט ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
גזרגזר
גבינת פטהגבינת פטה
4
מעבירים את הטלה ללוח חיתוך ואוהל רופף עם נייר כסף. חכה 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
בעוד שה נח, מברישים את העגבניות בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל את העגבניות עד שהם חרוכים משני הצדדים ופשוט רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
עגבנייהעגבנייה
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
תחתוך את הטלה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
7
להניח את לחמי פיתה חמים על מגש גדול. למעלה עם כבש פרוס, עגבניות בגריל וסלט כרוב יווני. לסחוט את הלימונים מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
עגבנייהעגבנייה
לימוןלימון
כבשכבש

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר8קצת קישואים קצוציםשמן קנולה, לצחצוחשמן קנולה, לצחצוח1כף. חומץ ביין אדוםגזר, מגורדגזר, מגורד8קצת קישואים קצוציםעגבניות שרי, על שיפודים ספוגים, להגשהעגבניות שרי, על שיפודים ספוגים, להגשה2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון170פלפל האבנרופטה יווני מתפוררפטה יווני מתפורר2קרום: פירורי קרקר גרהםשמיר טרי קצוץ דק, בתוספת לקישוטשמיר טרי קצוץ דק, בתוספת לקישוט2קרום: פירורי קרקר גרהםמנטה טרי קצוץ דקמנטה טרי קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2ציפורןשום, קצוץ למשחהשום, קצוץ למשחה4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1עץכרוב ירוק, גרוסכרוב ירוק, גרוס1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ לימוןמיץ לימון2מיץ לימוניםמיץ לימונים8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קילוגרםחצי רגל טלה ללא עצמות (אודות, butterfliedחצי רגל טלה ללא עצמות (אודות, butterflied591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2לימונים, להגשהלימונים, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ8לחמי פיתה מחוממים, עם או בלי כיסים, להגשהלחמי פיתה מחוממים, עם או בלי כיסים, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ רימוניםמיץ רימונים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה רימוניםמולסה רימונים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב אדום מגורר דקכרוב אדום מגורר דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.