פלאם-מרציפן גאלט
גאלט שזיף-מרציפן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרציפן, הל טחון, בצק קרום ללא שומן טרנס מוכן לאפות עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Galette מרציפן אפל, עוגת שזיף ומרציפן קראמבל, ו עוגת שזיפים עם מרציפן קראמבל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°. מעיל תבנית אפייה גדולה מעוטרת בתרסיס בישול. בקערה, לזרוק שזיפים עם 1/3 כוס סוכר הל. קמח אבק על משטח העבודה; מגלגלים את הבצק לקוטר של 14 אינץ ' ומעבירים לסדין אפייה. השארת גבול 2 אינץ', מפזרים מרציפן על בצק. מסדרים שזיפים בתבנית מעגלית מעל מרציפן. מקפלים וקפלים קצוות כלפי מרכז.
מברשת בצק עם ביצה ומפזרים הנותרים 1 כפית סוכר.
אופים עד הקרום הוא זהוב, 22 עד 26 דקות. מגניב, מגישים.