קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פלאן דה קרמלו (פלאן קרמל)

פלאן דה קרמלו (פלאן קרמל)
המתכון פלאן דה Caramelo (פלאן קרמל) מוכן בתוך כ 4 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, מים, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: Leche פלאן (פלאן קרמל), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מגבת מטבח נקייה במחבת צלייה. הגדר 9 אינץ ' תבנית אפייה עגולה על גבי מגבת. הגדר קומקום תה או סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, לשלב סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד תחתית בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לצנן מברשת מאפה נקייה ולצחצח את כל גבישי סוכר מן הצדדים של המחבת. מרתיחים, מתערבלים במחבת מדי פעם, עד הסוכר הופך ענבר עמוק, 10 עד 12 דקות. מיד לשפוך את הקרמל לתוך תבנית אפייה מערבולת מעיל לתחתית. אפשר לו להגדיר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים את החלב המרוכז הממותק, חלב, ביצים, וניל ומלח בבלנדר תערובת עד משולב היטב, על 1 דקה. (לחלופין, אתה יכול לטאטא את החומרים יחד ביד בקערה גדולה).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את תערובת פלאן על הקרמל סט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
פתחו את דלת התנור והניחו את מחבת הקלייה ואת הלחמנייה בתנור. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך מחבת צלייה צריך להגיע באמצע הדרך את הצדדים של מחבת פלאן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים עד פלאן מוגדר, אבל עדיין קצת מתנדנד, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה וקריר על מתלה, כ -15 דקות. צ ' יל לחלוטין במקרר, 2 עד 3 שעות. הפעל סכין לאורך הקצוות flan ולהתהפך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
לשרת.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה-CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
יין עשוי מענבים מהכרמים שלנו בוויללבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. האף עם הערות רבות של פירות שחורים מתרכך על ידי ניחוחות פרחוניים כי הם נקטעו על ידי מגע של מינרלים מהקרקע, אשר intermingled עם וניל מגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק ארוך ומתמשך לאחר הטעם. עשה עם 100% Tempranillo.התאמה מושלמת עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורה של צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.