פלאן לימון קרמל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פלאן לימון קרמל מפתח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, חלב, גרידת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו פלאן דה לימון (פלאן סיד) (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' מחבת עוגה או תבניות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קרמל: במחבת כבדה, להביא את הסוכר והמים לרתיחה מעל חום בינוני מערבבים עם כף עץ, עד צבע חום בהיר מתפתח.
הסר מהחום, ולתת לנוח 2 עד 3 דקות, ואז לשפוך לתוך מחבת העוגה, באופן שווה ציפוי התחתון כולו. הקרמל הוא חם מאוד, אז להיזהר כאשר לשפוך אותו לתוך מחבת עוגה או תבניות.
בסיר מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את החלב המרוכז, את החלב, את מיץ הלימון ואת הגוון, ליקר תפוזים ווניל. מבשלים במשך 12 עד 15 דקות, ערבוב בכל לשלב טעמים.
בקערת ערבוב, לטאטא את הביצים וחלמון יחד, ואז לאט להתרכך לתערובת החלב, כל הזמן ערבוב את הביצים לחלב התחמם. שילוב איטי של הביצים ימנע מהביצים להתערבל.
יוצקים תערובת חלב על הקרמל במחבת עוגה.
שים את מחבת העוגה לתוך כלי רדוד גדול יותר מלא באמצע עם מים.
שים את הצלחת לתוך התנור ואופים במשך 40 עד 50 דקות.
הסר את פלאן מהתנור ולתת מגניב. מקררים את הפלאן בן לילה. כדי להסיר את הפלאן מהמחבת, לשים את המחבת לתוך מיכל רדוד עם כ 1 אינץ ' של מים חמים.
בואו לשבת במשך כ 10 דקות, אשר לרכך את הקרמל ולהפוך אותו קל יותר להסיר.
הפוך את פלאן על מגש ומגיש.