פלאן מושלם
פלאן מושלם נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם סוכר, שעועית וניל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
מערבבים קרם, חלב ומלח בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך תערובת שמנת; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום ולתת תלול 30 דקות.
בינתיים, לשלב 1 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד אחר. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומבשלים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת מדי פעם, כ 10 דקות. במהירות לשפוך קרמל לתוך שש 3/4 כוס ramekins או כוסות פודינג. שימוש בכפפות תנור כסיוע, מיד להטות כל ramekin לצדדים מעיל. הגדר ramekins לתוך 13x9x2 אינץ תבנית אפייה.
להקציף ביצים, חלמונים ביצה ו 7 כפות סוכר בקערה בינונית רק עד מעורבב. בהדרגה בעדינות לטאטא תערובת שמנת לתוך תערובת ביצים מבלי ליצור הרבה קצף.
יוצקים פודינג דרך מסננת קטנה לתוך ramekins מוכן, מחלק באופן שווה (תערובת ימלא ramekins).
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
אופים עד מרכזי flans נקבעים בעדינות, על 40 דקות.
מעביר פלאן למתלה וקריר. צמרמורת עד קר, על 2 שעות. כיסוי וצינה לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.)
כדי לשרת, להפעיל סכין חדה קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. להתהפך על צלחת. לנער בעדינות לשחרר פלאן. בזהירות להרים את ramekin המאפשר סירופ קרמל לדרוס פלאן. חזור עם flans הנותרים לשרת.