קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פלאן מושלם

פלאן מושלם
פלאן מושלם נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם סוכר, שעועית וניל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים קרם, חלב ומלח בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך תערובת שמנת; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום ולתת תלול 30 דקות.
4
בינתיים, לשלב 1 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד אחר. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומבשלים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת מדי פעם, כ 10 דקות. במהירות לשפוך קרמל לתוך שש 3/4 כוס ramekins או כוסות פודינג. שימוש בכפפות תנור כסיוע, מיד להטות כל ramekin לצדדים מעיל. הגדר ramekins לתוך 13x9x2 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
פודינגפודינג
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
תבנית אפייהתבנית אפייה
כפפת תנורכפפת תנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
להקציף ביצים, חלמונים ביצה ו 7 כפות סוכר בקערה בינונית רק עד מעורבב. בהדרגה בעדינות לטאטא תערובת שמנת לתוך תערובת ביצים מבלי ליצור הרבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים פודינג דרך מסננת קטנה לתוך ramekins מוכן, מחלק באופן שווה (תערובת ימלא ramekins).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסננתמסננת
7
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים עד מרכזי flans נקבעים בעדינות, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעביר פלאן למתלה וקריר. צמרמורת עד קר, על 2 שעות. כיסוי וצינה לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.)
10
כדי לשרת, להפעיל סכין חדה קטנה סביב פלאן כדי לשחרר. להתהפך על צלחת. לנער בעדינות לשחרר פלאן. בזהירות להרים את ramekin המאפשר סירופ קרמל לדרוס פלאן. חזור עם flans הנותרים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורס Sangre דה טורו Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Torres Sangre de Toro Tempranillo
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלה יש מבנה פירותי, בשרני המתפתח נגיעות קטיפתי של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.