פלאן קוקוס
גשו לסופר וקנו ביצים, פתיתי קוקוס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פלאן דה קוקו (פלאן קוקוס), פלאן קוקוס (פלאן דה קוקו), ו פלאן קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את הסוכר עד שהוא caramelizes.
יוצקים אותו לתוך צלחת פלאן, צלחת עוגה או צלחת אפיית סופלה עגולה עם צדדים רדודים, מערבלים אותו סביב כדי מעיל התחתון.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הביצים עד קצף עם מקציף חוט. לנצח את חלב מרוכז, חלב קוקוס, תמצית וניל 1/4 כוס קוקוס.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה. זה יצטרך לאפות באמבט מים בתנור. הגדר את המנה לתוך תבנית אפייה גדולה עם צדדים בזהירות לשפוך מים סביב פלאן לבוא 2/3 הדרך במעלה הצדדים. בזהירות להעביר לתנור שחומם מראש.
אופים במשך כשעה 1, עד פלאן מוגדר והמרכז רק מתנועע קצת, כמו עוגת גבינה היית.
הסר מהתנור ואמבט מים ולאפשר להתקרר לחלוטין. תהפוך את הפלאן על מגש של מנות שטוחות.
מקשטים עם קצפת וקוקוס קלוי.