פלאן קוקוס נטול חלב של ביטמן
גשו לסופר וקנו סוכר, ג'לטין, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו עוגת פלאן ללא חלב של" אנט " ג'ין, עוגת פודינג קוקוס ללא סרטנים ללא סוכר {חלב חינם, גלוטן ופחמימות דלות}, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1/2 כוס הסוכר והמים בסיר קטן וכבד. להפוך את החום בינוני נמוך ומבשל, רועד את המחבת מדי פעם (עדיף לא לערבב) עד הסוכר נוזלי, הופך ברור, ואז הופך חום זהוב, על 20 דקות. מיד לשפוך את הקרמל לתוך החלק התחתון של קערת זכוכית בינונית או צלחת ג ' לטין, או ארבעה 6-עוז ramekins.
שים את חלב הקוקוס בסיר בינוני ומפזרים את הג ' לטין על זה, בואו לשבת במשך 5 דקות. להפוך את החום נמוך לבשל, ערבוב, עד הג ' לטין מתמוסס לחלוטין.
שים את טופו, וניל, מלח, הנותרים 2 Tbs סוכר בבלנדר או מעבד מזון מחית.
מוסיפים את תערובת הקוקוס ומערבבים עד לקבלת חלקה.
יוצקים את פודינג לתוך קערה מוכנה או ramekins ולהעביר למקרר.צמרמורת עד סט, לפחות 4 שעות עד 24 שעות.
מגישים את פלאן מהקערה (עם כפית גדולה עבור גורף את הקרמל) או ramekins; או לטבול את החלק התחתון של כלי מים חמים במשך כעשר שניות, להפעיל סכין דק בכל רחבי הקצה, ולאחר מכן להתהפך על צלחות, גירוד הרוטב על כל.