פלאפל בטטה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח מידל, אז תנו הזדמנות ל פלאפל תפוח אדמה אפוי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לכי לחנות ותרימי כמון טחון, ביצה, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו פלאפל בטטה אפויה, מתכון פלאפל בטטה אפויה, ו בטטה ודוחן פלאפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לנקב תפוחי אדמה מתוקים כמה פעמים עם מזלג. מבשלים במיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות. להעיף ולבשל עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 3 עד 5 דקות יותר; מגניב. לקלף את העור ולחתוך תפוחי אדמה מתוקים לחתיכות גדולות.
שעועית חומוס עם מזלג או מרסק תפוחי אדמה בקערה.
מערבבים בטטות וביצה לתוך שעועית חומוס פירה כדי ליצור עקביות חלקה.
מערבבים 2 כוסות קמח, אבקת שום, כמון, כוסברה לתוך תערובת בטטה כדי ליצור עקביות בצק עוגיות. התאם עם יותר קמח במידת הצורך.
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. מעט לשטח כדורים לקציצות.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות, מרפרף לאחר 15 דקות.