פלוט וכוכב פירות עוגת פודינג וניל צרפתית
מתכון פלוט ועוגת פודינג וניל צרפתי כוכב פירות מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פירות כוכב, פלוטס, קרום עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כזה אדיר. נסו ריבת פלוט בניחוח כוכב אניס עם חומץ תפוחים וקואנטרו, נשמר על ידי עוגת פירות פלוט אוכמניות, ו פודינג לחם וניל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מניחים את קרום העוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים את קרום העוגה מוכן בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 10 דקות. להפריש להתקרר.
לטאטא יחד את החלב ופודינג מיידי בקערה גדולה; להפריש. פרוסה 5 פרוסות דקות, אטרקטיביות בצורת כוכב מאמצע פרי הכוכב, ושמורה. דק קוצצים את שאר פרי הכוכב.
חותכים ושומרים 10 פרוסות דקות, מושכות בצורת חצי ירח של פלוט, ושמורה; דק קוצצים את שאר pluots. מערבבים פירות קצוצים לתוך פודינג מוכן.
יוצקים את תערובת הפודינג לתוך קרום העוגה אפוי; לקרר עד סט, על 10 דקות.
מסדרים את הפרוסות השמורות של פירות כוכב פלוט על העוגה, ומגישים.