פלופיני נקניק וגבינה
פלופיני נקניק וגבינה דורשים בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 258 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, קמח, מים חמים מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מכלמתכונים יש 149 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 52%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון שלושה גבינה ונקניק מק וגבינה, הכינו גבינת עיזים משלכם לגבינת עיזים, נקניק ופטריות וולינגטון (או פיצה!), ו כדורי גבינת נקניק.
הוראות
שלב 1-1 / 2 כוסות קמח, שמרים לא מומסים, סוכר, מלח ותיבול עשבי תיבול איטלקי בקערת מיקסר גדולה.
מוסיפים מים ושמן; מקציפים 2 דקות במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה 1-1/4 כוסות קמח שנותרו ליצירת בצק נוקשה אך דביק. מערבבים נקניק וגבינה. מכסים קערה ומניחים לנוח 10 דקות.
מחלקים בצק ל-12 (2-1 / 2 אינץ') כוסות מאפין משומנות בנדיבות או 36 כוסות מאפין מיני בעזרת כף או שתי כפות (אין להשתמש בספינות נייר). מכסים ומניחים לתפוח 35 עד 45 דקות. הבצק יעלה, אבל לא כפול בגודל.
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות צלזיוס למשך 20 עד 25 דקות (17 עד 20 דקות למיני) עד להשחמה טובה.
מניחים להתקרר על רשת למשך 2 דקות. הפעל סכין סביב כל גליל כדי להסיר מהמחבת.
מגישים חם עם רוטב פיצה לטבילה, אם רוצים. מקררים שאריות.