פלחי תפוחי אדמה
תפוחי אדמה טריזים לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 470 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם מלח, קורנפלקס, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלחי תפוחי אדמה, ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים, ו טריזי תפוחי האדמה הטובים ביותר כאן.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 18-20 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת. מצננים מעט.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את פירורי הקורנפלקס, גבינת הפרמזן, הפפריקה והמלח.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לרבעים; מברישים ברוטב סלט ומפזרים תערובת קורנפלקס.
מניחים טריזי תפוחי אדמה על תבנית פטם. לצלות 4 ב. מהאש למשך 2-3 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים עם רוטב סלט נוסף אם רוצים.