קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פלחי תפוחי אדמה בגריל עם עשבי תיבול טריים וחמאה

פלחי תפוחי אדמה בגריל עם עשבי תיבול טריים וחמאה
טריזים תפוחי אדמה בגריל עם עשבי תיבול טריים חמאה נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, עשבי תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: פלחי בטטה בגריל עם חמאת מייפל, סלט תפוחי אדמה דרומי עם עשבי תיבול טריים, ו סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים ולימון.

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בקערה בינונית מערבבים את השמן, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הפרוסות תפוחי האדמה לקערה וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
צחצח את סורגי הבישול. גריל תפוחי אדמה על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם חום זהוב ורך למדי, 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
להעביר את תפוחי האדמה בחזרה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה קטנה מערבבים את החמאה והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
טפטוף מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מוסיפים את עשבי תיבול ומערבבים כדי לצפות את תפוחי האדמה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
9
מגישים חמים.