טריזים תפוחי אדמה בגריל עם עשבי תיבול טריים חמאה נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, עשבי תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: פלחי בטטה בגריל עם חמאת מייפל, סלט תפוחי אדמה דרומי עם עשבי תיבול טריים, ו סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים ולימון.
הוראות
1
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בקערה בינונית מערבבים את השמן, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הפרוסות תפוחי האדמה לקערה וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
צחצח את סורגי הבישול. גריל תפוחי אדמה על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם חום זהוב ורך למדי, 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
להעביר את תפוחי האדמה בחזרה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה קטנה מערבבים את החמאה והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
טפטוף מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מוסיפים את עשבי תיבול ומערבבים כדי לצפות את תפוחי האדמה באופן שווה.