פלחי תפוחי אדמה קלויים עם מיונז כוסברה-ליים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פלחי תפוחי אדמה קלויים עם מיונז כוסברה-ליים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורגנו, כוסברה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה קלויים עם מיונז טרגון, מיונז כוסברה-ליים, ו פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן.
הוראות
שים מחבת גיליון 4 צדדית בשליש התחתון של התנור מחממים תנור ל 450 ° F.
מערבבים כמון, אורגנו, ו 3/4 כפית מלח לתוך שמן בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים. מסדרים תפוחי אדמה, לחתוך צדדים למטה, בשכבה 1 במחבת חמה וצלי, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 40 דקות.
מערבבים יחד מיונז, שמנת חמוצה, כוסברה, גרידת לימון ומיץ, ו 1/4 כפית מלח בקערת מנה קטנה.
מגישים תפוחי אדמה עם מיונז.