קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

פלמייר

פלמייר
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פלמייר פטריות, פלמייר פטריות, ו תמלי קקאו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מערבבים את הסוכר, קינמון, וגלידת תפוזים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מפזרים 1/2 תערובת הסוכר על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
4
מניחים את בצק עלים על גבי הסוכר ומפזרים את תערובת הסוכר הנותרת על גבי המאפה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
5
באמצעות מערוך, מגלגלים את הסוכר לתוך הבצק, ומגלגלים את הבצק למלבן זוגי, בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
עבודה מהקצוות הקצרים של המלבן, מגלגלים כל קצה של הבצק להיפגש באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
7
להניח את הלחמניות על גבי אחד את השני ולחץ בעדינות כדי לאבטח. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לשבת במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
חותכים את הבצק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
9
מניחים את הפרוסות על 2 נייר קלף או מגשי גיליון מצופה סילפט ואופים בתנור שחומם מראש במשך 12 דקות. הפוך את הפרוסות ואופים עוד 6 עד 7 דקות. כאשר נעשה, העוגיות צריך להיות חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
הסר מהתנור, וקריר על מתלה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה