פלנק סטייק ספירלות עם פורצ'יני ורוטב יין אדום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 20 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קורנפלור, סטייק פלנק, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סטייק צלע ברוטב יין, סטייק צלע עם רוטב יין שום, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני עם 1 כוס מים רותחים.
בואו לעמוד עד מתרכך, כ -20 דקות. הרם את הפטריות מן הנוזל השריית לקצוץ אותם גס.
תן לשריית הנוזל לעמוד להתיישב.
בינתיים, מחממים את התנור ל-375 ומניחים תבנית אפייה על המדף המרכזי. בקערה, לשלב את השום, גבינה, מרווה ורוזמרין. על משטח עבודה, לדפוק את הסטייק בעובי 1/2 אינץ ' ומתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את תערובת עשבי תיבול בצד אחד של הסטייק לגלגל אותו לאורכו, עם התבואה; לקשור עם מחרוזת במרווחים 1 אינץ'.
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מוסיף את הסטייק ומבשל על חום גבוה בינוני עד השחמה, 8 דקות.
מעבירים לתבנית האפייה החמה וצולים במשך 20 דקות, עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 125 עבור מדיום-רייר.
תן לסטייק לנוח 5 דקות ותסיר את המיתרים.
מוסיפים את הפורצ ' יני והיין האדום; מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהיין מצטמצם בשליש, 2 דקות. בהדרגה להוסיף את פורצ ' יני נוזלי, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית הקערה.
לטאטא את המרק עם עמילן התירס, ולאחר מכן להוסיף למחבת; ומבשלים על אש נמוכה עד הרוטב מעובה, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
דק לחתוך את סטייק לרוחב, מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים עם הרוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק