אם יש לך מלח, שמן, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק, פרחחים מטוגנים עם פטרוזיליה Spaetzle וחרדל, בייקון, ורוטב תפוחים, ו פלפל קלוי סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: stand מיקסר עם מטחנת בשר ונקניק קרן מצורפים
עבור נקניק: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה בכל צד, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
הוסף 1/2 כוס מים למחבת. (אתה יכול להוסיף קצת יותר אם נקניק הוא גדול.) מכסים ומבשלים עד שהמים כמעט התאדו והנקניקיות מוצקות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
עבור spaetzle: במעבד מזון, לשלב פלפלים קלויים, גבינה, ומניות עוף מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
בסיר גדול מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, בקערה תערובת 1/2 כוס פלפל אדום מחית, קמח, ביצים, פטרוזיליה, 1/2 כוס מים, ומלח. מערבבים עד רק מעורבב היטב. אל תגזימו! על ערבוב יגרום בצק קשה.
ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, להפחית את החום בינוני. לסחוט או ללחוץ על הבצק דרך יצרנית spaetzle או מסננת גדולה ספון. לחיצה זו צריכה להסתיים באופן מהיר, ובכך לאפשר את הבצק לבשל באופן שווה. לאחר שפרצל הושלך למים, לבשל במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב לאורך זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
לאחר בישול, להסיר מהחום ולנקז דרך מסננת כדי לאחזר את spaetzle.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
לנקז היטב.
10
לרוטב: בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת הצלי, מבשלים עד שאלוט הם חום בהיר, ולאחר מכן deglaze עם היין. לאחר deglazed, להוסיף את הקרם, טימין, Dijon, ומלח ופלפל, לפי הטעם. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל עד הקרם התעבה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום ומערבבים בגבינה. לזרוק את spaetzle ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
12
פורסים את הנקניק ומגישים לצד spaetzle ברוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
גבינת זרלה מגוררת חלקית
13
מניחים את כתף החזיר בקערה ולשמור קר עד מוכן לשימוש. ממלאים קערה גדולה עם קרח ומניחים את הקערה של כתף חזיר על גבי.
מוסיפים עוד תבלינים ומלח, במידת הצורך. מערבבים היטב עם התזה של מים קרים. אפשר לחזיר המתובל להתקרר על קרח או במקרר לפני המילוי לתוך המעטפת.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
19
החלף את הקובץ המצורף מטחנה עם הקרן. (הקפד לנקות ביסודיות את אזור הקובץ המצורף לפני שתמשיך.) לשפשף שמן על הצופר, ולאחר מכן לשים את המעטפת על, משאיר כמה סנטימטרים של רפוי בסוף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
20
דברים המעטפת, לקשור את הקצוות, ולדקור את הנקניק עם סיכה או קצה של סכין.