פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק
אם יש לך מלח, שמן, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק, פרחחים מטוגנים עם פטרוזיליה Spaetzle וחרדל, בייקון, ורוטב תפוחים, ו פלפל קלוי סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: stand מיקסר עם מטחנת בשר ונקניק קרן מצורפים
עבור נקניק: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד להשחמה בכל צד, כ 5 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים למחבת. (אתה יכול להוסיף קצת יותר אם נקניק הוא גדול.) מכסים ומבשלים עד שהמים כמעט התאדו והנקניקיות מוצקות, 15 עד 20 דקות.
עבור spaetzle: במעבד מזון, לשלב פלפלים קלויים, גבינה, ומניות עוף מחית עד חלקה.
בסיר גדול מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה. בעוד המים הוא חימום, בקערה תערובת 1/2 כוס פלפל אדום מחית, קמח, ביצים, פטרוזיליה, 1/2 כוס מים, ומלח. מערבבים עד רק מעורבב היטב. אל תגזימו! על ערבוב יגרום בצק קשה.
ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, להפחית את החום בינוני. לסחוט או ללחוץ על הבצק דרך יצרנית spaetzle או מסננת גדולה ספון. לחיצה זו צריכה להסתיים באופן מהיר, ובכך לאפשר את הבצק לבשל באופן שווה. לאחר שפרצל הושלך למים, לבשל במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב לאורך זמן הבישול.
לאחר בישול, להסיר מהחום ולנקז דרך מסננת כדי לאחזר את spaetzle.
לרוטב: בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת הצלי, מבשלים עד שאלוט הם חום בהיר, ולאחר מכן deglaze עם היין. לאחר deglazed, להוסיף את הקרם, טימין, Dijon, ומלח ופלפל, לפי הטעם. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל עד הקרם התעבה, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בגבינה. לזרוק את spaetzle ברוטב.
פורסים את הנקניק ומגישים לצד spaetzle ברוטב שמנת.
מניחים את כתף החזיר בקערה ולשמור קר עד מוכן לשימוש. ממלאים קערה גדולה עם קרח ומניחים את הקערה של כתף חזיר על גבי.
לטחון את כתף החזיר פעם דרך דיסק שחיקה עם חורים גדולים ושוב דרך דיסק עם חורים בינוניים. לטחון את הבשר לתוך הקערה יושב על קרח.
לתבל את החזיר עם קימל, כוסברה טחון, אורגנו טרי, ומלח.
מבשלים כמות קטנה של תערובת הבשר כדי לבדוק תיבול.
מוסיפים עוד תבלינים ומלח, במידת הצורך. מערבבים היטב עם התזה של מים קרים. אפשר לחזיר המתובל להתקרר על קרח או במקרר לפני המילוי לתוך המעטפת.
החלף את הקובץ המצורף מטחנה עם הקרן. (הקפד לנקות ביסודיות את אזור הקובץ המצורף לפני שתמשיך.) לשפשף שמן על הצופר, ולאחר מכן לשים את המעטפת על, משאיר כמה סנטימטרים של רפוי בסוף.
דברים המעטפת, לקשור את הקצוות, ולדקור את הנקניק עם סיכה או קצה של סכין.
מקררים את הנקניק עד שמוכנים לבשל.