זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה עוף עם מוצרלה, תרד ופלפל אדום קלוי, פורטובלו, ברוקולי ופלפל אדום נמס, ו פורטובלו, ברוקולי ופלפל אדום נמס.
הוראות
1
מחממים מחבת על בינוני; מוסיפים את החמאה וקצת שמן. ברגע שהוא מפסיק לרחוש, להוסיף את פרוסות פארל סודה ומבשלים 1 דקות בכל צד עד קל זהב youll צריך לעשות את זה בקבוצות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף 1 כף שמן למחבת. מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד ומבשלים 1-2 דקות עד חם, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את הגריל עד בינוני. כפית את תערובת התרד על כל פארל קלוי, ואז ערימת הפלפלים ומוצרלה על גבי. עונת רסס קל עם שמן זית. פופ מתחת לגריל ומבשלים 1-2 דקות, עד הגבינה מבעבעת.