פלפל אדום, מוצרלה ותרד נמס
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה עוף עם מוצרלה, תרד ופלפל אדום קלוי, פורטובלו, ברוקולי ופלפל אדום נמס, ו פורטובלו, ברוקולי ופלפל אדום נמס.
הוראות
מחממים מחבת על בינוני; מוסיפים את החמאה וקצת שמן. ברגע שהוא מפסיק לרחוש, להוסיף את פרוסות פארל סודה ומבשלים 1 דקות בכל צד עד קל זהב youll צריך לעשות את זה בקבוצות. תניח בצד.
הוסף 1 כף שמן למחבת. מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את התרד ומבשלים 1-2 דקות עד חם, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם.
מחממים את הגריל עד בינוני. כפית את תערובת התרד על כל פארל קלוי, ואז ערימת הפלפלים ומוצרלה על גבי. עונת רסס קל עם שמן זית. פופ מתחת לגריל ומבשלים 1-2 דקות, עד הגבינה מבעבעת.