פלפל אדום-מרק עגבניות
מרק פלפל אדום-עגבניות יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 3 . מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפלים קלויים, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
עם חותך עוגיות בצורת לב או סכין, צורות לב לחתוך (3 אינץ ' רחב או קטן יותר) מתוך לחם.
להניח גזרי על תבנית אפייה ומברשת צמרות עם כ 2 כפיות שמן.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 בזיליקום כפית.
אופים בתנור 350 עד לזהב ופריך, כ -15 דקות ללב רחב 3 אינץ'.
בינתיים, במחבת 2-3 ליטר, לבשל שאלוט, ערבוב לעתים קרובות, הנותרים 1 כפית שמן על חום בינוני-גבוה עד שאלוט הם שקופים, על 3 דקות.
מוסיפים מרק, פלפלים אדומים, עגבניות ומיץ שלהם, ונותר 1/2 בזיליקום כפית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; כיסוי ומבשלים מעל חום נמוך 5 עד 10 דקות.
עם כפית מחוררת, פלפלים מצקת, עגבניות, ושאלוט לתוך בלנדר או מעבד מזון; להסתחרר עד חלקה. חזור טהור למחבת; מערבבים לתוך נוזל.
מוסיפים מלח, פלפל וסוכר לפי הטעם. מרק מצקת לתוך קערות. כפית של שמנת חמוצה דקורטיבית על מרק; לסובב את קצה הסכין דרך שמנת חמוצה. מיד לפני ההגשה, להגדיר קרוטונים בצורת לב על גבי.