פלפל אדום קלוי ועוגת תפוחי אדמה
פלפל אדום קלוי ועוגת תפוחי אדמה ביצים דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 235 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה russet, ביצים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
מניחים חצאי פלפל אדום על עוגייה או תבנית אפייה.
מניחים פלפלים תחת broiler ולאפשר את העורות להשחיר בכל רחבי, על 10 דקות.
בעוד הפלפלים עובדים, לחמם על 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת במחבת nonstick בינונית על חום גבוה בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה פרוסים ומטגנים בשמן עד שהם מתחילים להיות מכרז, 5 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים 5 דקות יותר.
הסר תפוחי אדמה ובצל לקערה באמצעות כפית מחוררת. מחק מחבת, החזר מחבת לחום והוסף שמן שנותר. להפחית חום בינוני.
הסר פלפלים מ broiler. השאר את ברוילר דולק.
מניחים פלפלים בשק נייר חום ושק חותם בחוזקה. אפשר לפלפלים לעמוד ולקרר במשך כמה דקות. לקלף משם עור וחתך חרוך.
מוסיפים פלפלים לתפוחי אדמה ובצל.
מוסיפים ביצים מוכות לירקות מבושלים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים תערובת למחבת ומבשלים עד שהביצים מתיישבות וחומות בתחתית.
העבר מחבת לברילר ולאפשר את עוגת הביצה לחום על גבי ולהתנפח.
תחליקי פאי מהמחבת, ותכיני צלחת הגשה. מגניב מעט, ואז לחתוך 8 פלחי לשרת.