פלפל, כוסברה וסלמון מצופה זרעי שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל, כוסברה, סלמון מצופה שומשום. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צוף משמש, פלפלים, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון מצופה בשומשום על אטריות סובה, המבורגר סלמון מצופה בשומשום ברוטב יוגורט, ו שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה מלח עם רוטב ווסאבי-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון כבדה חובה zip-top. Seal; לרסק זרעים עם פטיש בשר או מערוך.
מניחים תערובת זרע בצלחת רדודה גדולה. מעיל 1 צד של כל פילה עם תערובת זרע.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פילה, זרעי למטה; לטגן 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מוסיפים את הצוף משמש ואת שאר החומרים למחבת, ומביאים לרתיחה, מגרדים את המחבת כדי לשחרר את חתיכות השחמה. לבשל 1 דקה. להפחית חום; להחזיר דגים למחבת. רווי בתערובת נקטר. כיסוי ומבשלים 1 דקה.