פלפל צהוב פסטו טרין עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפלים, פירורי לחם, בלוקים גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו גבינת עיזים, פסטו ועגבניות מיובשות, הסרדין והפלפל האדום של דניאל, ו מדינה טרין עם פלפל שחור & טימין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
2
כדי להכין פסטו, לחתוך פלפלים בחצי אורך; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
5
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך את העור.
6
שלב פלפלים ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך שום) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
7
כדי להכין מילוי גבינה, לשלב גבינות, 1/4 כפית מלח, ופלפל אדום בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
קו 8 x מחבת כיכר 4 אינץ ' עם ניילון נצמד, המאפשר לעטוף פלסטיק להאריך על קצוות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים על 1 כוס תערובת גבינה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
מורחים 1/2 כוס פסטו על תערובת גבינה. חזור על הנוהל עם מילוי גבינה הנותרים פסטו, מסתיים עם מילוי גבינה. מכסים ומקררים 6 שעות או לילה.