קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

פלפלים וביצים כריך

פלפלים וביצים כריך
פלפלים וביצים כריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לך מלח ופלפל טרי, בצל, מוצרלה חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פחמימות אפויות ביצים בפלפלים, ביצת פרמזן אפויה עם פלפלים, ו ביצים ספרדיות עם צ'וריסו ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הנח כל גיבור רול על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תת לחמניהתת לחמניה
2
הוסף את 2 כפיות שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ואת הזיעה עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מניחים את הבצלים המבושלים ואת הפלפלים הגולמיים בסיר בינוני, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים עד רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
ניקוז. 
6
בעוד הירקות מבשלים, לטאטא את הביצים בקערת ערבוב גדולה, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. באמצעות מחבת הבצל, להוסיף 1 עד 1 1/2 כפיות שמן (במידת הצורך). כאשר המחבת חמה, להוסיף רבע מהביצים מכות, או על 4 ביצים. לאחר 2 דקות, להוסיף רבע מהירקות, עונה שוב, ולטרוף. ממש לפני התערובת הגיעה doneness הרצוי, להוסיף את המוצרלה. מלא כל גליל גיבור עם ביצה מקושקשת. מבשלים את 3 הקבוצות הנותרות באותו אופן. 
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תת לחמניהתת לחמניה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן