פנה אפוי עם עגל
פנה אפוי עם עגל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם תרד ועגל, פנה אפוי, ו פנה אפוי.
הוראות
מבשלים עגל במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מחבת מעיל עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל; לטגן 10 דקות.
מוסיפים 1 כפית מלח והבא 6 מרכיבים (1 כפית מלח דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם. החזרת עגל למחבת; מבשלים עוד 10 דקות. הניחו בצד את תערובת העגל.
ממיסים את המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תחליף ביצה בקערה בינונית; להכות במהירות גבוהה של מערבל עד הוכפל נפח. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מערבבים היטב תערובת עגל ופסטה בקערה גדולה. מחלקים תערובת עגל שווה בין 2 (11 x 7 אינץ') מנות אפייה מצופה ספריי בישול.
יוצקים רוטב באופן שווה על כל מנה של תערובת עגל (לתקוע עם מזלג בכמה מקומות כדי לאפשר לרוטב לרוץ לתחתית הצלחת).
מערבבים גבינה 1/4 כפית קינמון; מערבבים היטב, ומפזרים באופן שווה על כל מנה של תערובת עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.