פנה אפוי עם עגל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם תרד ועגל, פנה אפוי, ו פנה אפוי.
הוראות
1
מבשלים עגל במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מסננים במסננת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחבת מעיל עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מוסיפים בצל; לטגן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מוסיפים 1 כפית מלח והבא 6 מרכיבים (1 כפית מלח דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם. החזרת עגל למחבת; מבשלים עוד 10 דקות. הניחו בצד את תערובת העגל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
ממיסים את המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
7
מוסיפים קמח, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מעט מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
עצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
8
הסר מהחום; להפריש.
9
מניחים תחליף ביצה בקערה בינונית; להכות במהירות גבוהה של מערבל עד הוכפל נפח. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
פינוליס (צנוברים), קלויים
עצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
11
מערבבים היטב תערובת עגל ופסטה בקערה גדולה. מחלקים תערובת עגל שווה בין 2 (11 x 7 אינץ') מנות אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
12
יוצקים רוטב באופן שווה על כל מנה של תערובת עגל (לתקוע עם מזלג בכמה מקומות כדי לאפשר לרוטב לרוץ לתחתית הצלחת).
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
13
מערבבים גבינה 1/4 כפית קינמון; מערבבים היטב, ומפזרים באופן שווה על כל מנה של תערובת עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')