נסו ספגטי Alla Carbonara, ספגטי Alla Carbonara, ו ספגטי Alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הזעפרן בסיר קטן עם מים קרים 1 כוס. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ולתת לו תלול בעוד מי פסטה מגיע לרתיחה, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים פסטה אל דנטה. שימו לב: להזמין חצי כוס של מי בישול עמילניים ממש לפני שאתה לנקז ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בעוד המים מגיעים לרתיחה, מחממים שמן זית, 3 סיבובים של המחבת, על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף pancetta ומבשל עד רק על קריספ, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
5
מוסיפים את השום לאחר 2 עד 3 דקות ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד ריחני. מערבבים ביין וכורכום. מקציפים ביצים עם מי בישול עמילניים.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
שום
מים
ביצה
יין
6
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים מי זעפרן על הפסטה וזורקים לשלב, מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
פלפל
פסטה
מים
8
מוסיפים מחצית הגבינה וכל הפטרוזיליה, יוצקים ביצים מחוסמות ומכבים את החום. לזרוק את הספגטי כדי מעיל באופן שווה ברוטב זהב. למעלה עם גבינה נוספת ומגישים מיד.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.