פנה ברוטב שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה ברוטב שקדים. מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם בלאנש, מלח ופלפל כשרים, פסטה פנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), פנה ברוטב עגבניות פיקנטי (פנה all ' arrabbiata), ו פנה ai funghi (פנה עם רוטב פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
בבלנדר, לשלב את השקדים, מניית עוף, שמן זית, ושום. תערובת עד התערובת חלקה.
יוצקים את התערובת למחבת גדולה ולהפוך את החום על בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את העוף, אפונה, קרם וגרידת לימון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד העוף מחומם דרך, על 4 דקות (תערובת תהיה עבה). מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
שים את הפסטה המבושלת לתוך קערת הגשה ולהוסיף 1/2 כוס הפרמזן. לזרוק יחד עד הפסטה מצופה.
מוסיפים את תערובת העוף, את שאר הגבינה ואת בזיליקום. לזרוק את החומרים יחד, הוספת מי פסטה שמורות, לפי הצורך, כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.