פנה ברוטב שקדים
פנה ברוטב שקדים דורש כ-30 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $3.48 למנה, מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 1245 קלוריות, 90 גרם חלבון ו-68 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו אפונה קטנה, פרמזן, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86%, וזה מצוין. פנה ברוטב שקדים, פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (Penne Saporite "Il Frantoio") ופנה ברוטב עגבניות חריף (Penne all'arrabbiata) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים כ-1 כוס ממי הפסטה.
מערבבים בבלנדר את השקדים, ציר העוף, שמן הזית והשום. מערבבים עד שהתערובת חלקה.
יוצקים את התערובת למחבת גדולה ומדליקים את האש לבינונית. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה, כ-3 עד 4 דקות.
מוסיפים את העוף, האפונה, השמנת וגרידת הלימון. מבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהעוף מתחמם, כ-4 דקות (התערובת תהיה סמיכה). מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
הכניסו את הפסטה המבושלת לקערת הגשה והוסיפו 1/2 כוס מהפרמזן. מערבבים יחד עד שהפסטה מצופה.
מוסיפים את תערובת העוף, שאר הגבינה והבזיליקום. מערבבים את החומרים יחד, מוסיפים את מי הפסטה השמורים, לפי הצורך, כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.