גשו לסופר וקנו מיץ רימונים, אגוזי מלך, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מטבל פלפל אדום ואגוזים קלוי, מטבל פלפל אדום ואגוזים קלוי, ומוחמדה (מטבל פלפל אדום ואגוז קלוי).
הוראות
1
מכניסים את מיץ הרימונים לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, ללא מכסה, עד שהמיץ מצטמצם לכ-2 כפות, כ-6 דקות. מניחים בצד לצינון ולהסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
קולים את אגוזי המלך במחבת יבשה על אש בינונית-גבוהה עד שהם מריחים, כ-2 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מכניסים את האגוזים ופירורי הלחם למעבד מזון ומעבדים עד לטחון דק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את מיץ הרימונים המצומצם או מולסה הרימונים, מיץ הלימון, הפלפלים האדומים, פלפל הקאיין והכמון ומעבדים לתערובת חלקה. כשהמעבד פועל מוסיפים בזרם דק את שמן הזית. מתבלים במלח, לפי הטעם.
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.