קושירגיל
מוכן ב26 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פנה מחיטה מלאה עם ברוקולי וחומוס

פנה מחיטה מלאה עם ברוקולי וחומוס
גשו לסופר וקנו פרמזן, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו פנה מחיטה מלאה עם שרימפס וברוקולי רב, פסטה מחיטה מלאה עם ברוקולי ראבה ונקניקיות, ו פנה מחיטה מלאה עם נקניק הודו איטלקי, ברוקולי, עגבניות ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים ברוקולי; מבשלים עד רק מכרז, 3 דקות. לגרוף את ברוקולי עם כף מחוררת; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים פסטה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; לטגן עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
הוסף חומוס, ברוקולי שמור 1/2 כפית. מלח ומבשל, ערבוב, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסננים פסטה, הזמנה 1/2 כוס של נוזל בישול. להחזיר פסטה לסיר ומערבבים בתערובת חומוס וברוקולי ומיץ לימון. מערבבים בנוזל בישול שמור, 1 כף. בכל פעם, עד פסטה הוא רטוב קלות. כף פסטה לתוך קערות, מפזרים פרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח