קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים

פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים
המתכון פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פלפל, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה, נקניק איטלקי מחבת ופלפלים עם פנה מחיטה מלאה, ו פנה עם נקניק ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פנה בסיר גדול כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז; לחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף בזיליקום; לזרוק מעיל. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
בינתיים, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף קישורי נקניק, פלפלים ובצל; לבשל 6 עד 8 דקות או עד קישורים נקניק הם השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים עגבניות ורוטב עגבניות; מערבבים היטב. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל 13 עד 15 דקות או עד קישורים נקניק מבושלים היטב רוטב הוא עקביות הרצוי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
7
מגישים רוטב מעל פנה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין