פנה עם רוטב חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פנה עם רוטב חריף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פסטה פנה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פנה ברוטב עגבניות פיקנטי (פנה all ' arrabbiata), פנה עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ו ברוקולי פנה עם רוטב חמאת בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, מניחים עגבניות עם מיץ. כיסוי; תהליך עד קצוץ גס.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל שום, פתיתי פלפל אדומים ופטרוזיליה בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השום רק מתחיל להפוך זהב. מערבבים עגבניות קצוצות רסק עגבניות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט.
מוסיפים פסטה ו 1/4 כוס הגבינה לתערובת במחבת. לבשל על 3 דקות, לזרוק בעדינות, עד פסטה מצופה באופן שווה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.