פנה פוטנסקאן הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בזיליקום, מלח ים, קישואים צעירים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פנה פוטנסקה, פנה פוטנסקה, ו כרובית פנה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקישואים, השום, הבזיליקום, העגבניות, שמן הזית, הצלפים, הזיתים, מיץ הלימון, המלח. אפשר לעמוד במקום קריר במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בינתיים, הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר הספגטי והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק את הפנה בסיר ובשל לפי הוראות החבילה עד "אל דנטה", בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פנה!
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מסננים את הפסטה במסננת ומוסיפים את הפסטה לירקות הקרירים בקערת הערבוב. זורקים פנימה פתיתי צ ' ילי יותר בזיליקום ופלפל שחור סדוק. מערבבים בעדינות כדי לערבב היטב ומגישים מיד.