פנה פוטנסקה
פנה פוטנסקאן הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בזיליקום, מלח ים, קישואים צעירים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה מוצק. נסו פנה פוטנסקה, פנה פוטנסקה, ו כרובית פנה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקישואים, השום, הבזיליקום, העגבניות, שמן הזית, הצלפים, הזיתים, מיץ הלימון, המלח. אפשר לעמוד במקום קריר במשך 1/2 שעה.
בינתיים, הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר הספגטי והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק את הפנה בסיר ובשל לפי הוראות החבילה עד "אל דנטה", בערך 10 עד 12 דקות.
מסננים את הפסטה במסננת ומוסיפים את הפסטה לירקות הקרירים בקערת הערבוב. זורקים פנימה פתיתי צ ' ילי יותר בזיליקום ופלפל שחור סדוק. מערבבים בעדינות כדי לערבב היטב ומגישים מיד.
הערה: מנה זו אינה מוגשת חם.