פנזנלה
פנזנלה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.48 דולר למנה. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם פלפלים כתומים, מלפפון, צלפים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה די טוב. נסו פנזנלה, לה פנזנלה, ו פנזנלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם על מחבת ג ' לי רול.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב מדי פעם.
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; זורקים זרעים וקרומים.
מניחים חצאי פלפל, דפנות העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון עם רוכסן כבד; חותם.
תן לעמוד 10 דקות. לקלף; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
שלב בקערה גדולה לחם, פלפלים ו -4 המרכיבים הבאים (דרך מלפפון).
שלב חומץ ו -4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל שחור) בקערה קטנה. מוסיפים שמן בהדרגה, תוך ערבוב בקצף.
יוצקים מעל תערובת לחם; לזרוק.
תן לעמוד 20 דקות או רק עד שהלחם מתחיל להתרכך.