פנזנלה בגריל
פנזנלן בגריל הוא תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו יש 153 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי בזיליקום, מלח ופלפל כשר, חומץ שמפניה וחרדל דיז'ון. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 69%. מתכונים דומים: פנזנלה בגריל, פנזנלה בגריל, ו פנזנלה בגריל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הכן גריל פחמים עם גחלים לוהטות.
מברישים את מתלה הצלייה בשמן זית.
בקערה קטנה מקציפים יחד את השום, החרדל, החומץ, 1/4 כוס שמן זית, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל. הניחו בצד.
מניחים את המלפפון, העגבנייה, הבזיליקום והצלפים בקערה גדולה, מפזרים מלח ופלפל וזורקים יחד. הניחו בצד.
כשהגריל מוכן מברישים 1 צד של פרוסות הבצל והפלפלים בשמן זית.
מניחים אותם, עם שמן זית כלפי מטה, על הגריל ומבשלים 4 דקות.
מברישים את הצד השני בשמן זית, הופכים אותם וממשיכים לבשל 4 דקות נוספות.
מוציאים את הירקות מהגריל ומניחים על קרש חיתוך. פורסים את הפלפלים בעובי 1/2 אינץ', מפרידים את טבעות הבצל ומוסיפים את שניהם לתערובת המלפפונים.
מברישים את פרוסות הלחם משני הצדדים בשמן זית וצולים אותם על הגריל עד להזהבה.
מוסיפים אותם לתערובת המלפפונים.
יוצקים את הוויניגרט השמור על הירקות וזורקים יחד.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
פנזנלה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו]()
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו