פני צדפה ופלפל אדום
צדפות ופלפל אדום פנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לכי לחנות ותקני צדפות בקליפות, כוסברה טרייה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (Penne Saporite " Il Frantoio”), עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
שים צדפות במחבת 5-6 ליטר ולהוסיף 1 כוס יין. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית חום ומבשלים עד צדפות נפתחו, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום. באמצעות מלקחיים, להרים צדפות החוצה; לחלץ בשר ולשים בקערה קטנה. שמור כמה פגזים לקישוט אם תרצה. לאט לאט לשפוך מיץ צדפות לתוך קערה קטנה אחרת, עוזב חצץ מאחורי; לשטוף פאן.
מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שהירקות רפויים, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים זרעי חרדל, קליפת לימון ותימין.
יוצקים הנותרים 1 כוס יין ומיץ מן הצדפות לתוך כוס 2 ליטר למדוד; להוסיף מספיק מרק כדי להפוך 8 כוסות בסך הכל.
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום גבוה.
להוסיף פנה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך לנשוך, על 10 דקות.
מערבבים בצדפות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד, חשוף, 5 עד 8 דקות.
פסטה מצקת ונוזל לתוך קערות מרק רחבות; להוסיף כמה צדפות לקשט אם תרצה בכך.
מפזרים פרמזן לפי הטעם, ואז למעלה עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.